23 augustus 2011

Piemelbloemenparty

Voor deze keer: SYLILSE-BLOG!

20 augustus 18.00
We staan op 1753 aandelen. Voor ons is het nu niet meer de vraag óf we de 2000 aandelen verkocht krijgen, maar wannéér. Van Sylvia mag het heel vlug nu. Ilse vindt deze fase op TenPages echter zo leuk, dat-ie nog wel een paar weken mag duren!

Geweldige reactie van aandeelhouder Roger:
‘Passie en Piemelbloemen is verassend en vernieuwend, nog nooit eerder op deze manier gedaan. Ik kan niet wachten om het boek in mijn handen te hebben en met een brede grijns en af en toe een schaterlach te mogen lezen. Het boek is niet mijn genre maar bij het verschijnen zal ik het lezen en ieder woord opnemen zoals een droge woestijn een druppel water opneemt. Keep on doing the good work!! En die 2000.....is slechts een kwestie van tijd…’

21 augustus 13.44
Sylvia mailt, er is iemand die beloofd heeft te investeren, véél te investeren.
‘O, Ils, als hij er 200 koopt, dan zijn we er al bijna!’

21 augustus 15.57
Zeven hele aandelen zijn er tot nu toe verkocht vandaag, eentje  bij ‘passie en piemelbloemen’. Pff… Maar weer verder met afleiding zoeken. Maar het liefst zouden we nu non-stop op het computerscherm blijven turen.

21 augustus 21.15
Gelukkig nog DRIE HELE aandelen erbij. Kunnen we tenminste tevreden gaan slapen…J

22 augustus 15.26
Normaal gesproken is Ilse de geduldigste van ons twee, maar vandaag niet. Ze besluit dat ze er zelf nog maar even vier koopt. Dat er tenminste weer iets van beweging is.

22 augustus 19.15
Een ‘oude’  bekende van ons bekent met het schaamrood op zijn kaken, tenminste dat zegt hij (en het is moeilijk te controleren zo via de mail), dat hij vergeten is te investeren en dat hij het direct in orde gaat maken. In zijn slipstream (niet letterlijk opvatten) komen er nog vijf binnen.
De teller staat dan op: 1775.
Je zou zeggen een mooi aantal om heerlijk te gaan slapen, maar nee, nachtbraakster Sylvia, wil nog even door.  Op twitter is een potentiële aandeelhouder, die ze even ‘bewerkt’. Tikkeltje brutaal, maar wel netjes.  En jawel hoor…


23 augustus 0.29 (!!!)
Tada… Maar liefst vijftig aandelen worden bijgeschreven bij ons totaal. Dit nieuws wil Sylvia natuurlijk direct aan Ilse melden, maar die ligt al lekker op 1 oor, nietsvermoedend wat zich in Herkenbosch nog allemaal afspeelt. Omdat aandeelhouder Roger ook zo’n nachtbraker is, gaat Sylvia hem het goede nieuws melden via Hyves. En geloof het of niet, hij koopt per omgaande nog eens 40 aandelen bij. Teller: 1865! Snel even sms’en aan Ilse, zodat ze dat morgen meteen ziet en dan toch maar gaan slapen, zo rond de klok van twee…

23 augustus
Zomaar wat reacties…
17.11     10 aandeeltjes gekocht namens Henk en Ingrid, succes !! (Rela s. hond)
19.35     Nét op tijd om nog wat extra aandelen te kopen van dit ge-wel-dige boek! (Ememmetje)
19.52     Knallen, meiden! Dit wordt een boek om van te sm(l)ullen (Geertje Paaij)

23 augustus 20.38! 2000 verkocht!!!
Wat een fantastische, grandioze, geweldige, mooie, prachtige, ongekende superavond.








Wat zijn we trots! Op passie en piemelbloemen, maar ook op elkaar!

Geen champagne, vinden we beiden veel te bubbelig, maar wel een ander (alcoholisch) drankje om te toosten op het feit dat ONS B O E K UITKOMT.

We gaan het ontzettend missen dat mensen zichtbaar vertrouwen in ons boek tonen. Als ook het ‘even gluren’ op de website van TenPages (zijn er nog verkocht…?).
En wat zullen we met weemoed  terugdenken aan alle lovende woorden, tweets en reacties op Hyves en Facebook!

We zijn nu bezig (niet voor de eerste keer overigens) met herlezen, schaven, schrappen en (her)schrijven/toevoegen van stukjes.  Heerlijk dat dit dadelijk in samenspraak met een ervaren redacteur kan!

En verder?
Het schrijven van deel 2 lonkt, maar we wachten eerst af hoe de gesprekken met de uitgever(s) verlopen. We houden jullie op de hoogte via onze blogs. En hopelijk zien we heel veel van onze aandeelhouders en fans nog terug. Misschien wel op één van de signeersessies die er ongetwijfeld volgen als het boek uit is…
En misschien al eerder. Komende zondag 28 augustus bijvoorbeeld is er van 13.00 uur tot 17.00 uur een kunstmarkt in Herkenbosch waar wij ook een stand bemannen. We zouden het natuurlijk ontzettend leuk vinden om jullie daar te treffen.

Lieve groetjes en heel hartelijk dank voor alle steun, op welke manier dan ook!

Ilse en Sylvia

http://thisissylsblog.blogspot.com/ (blog Sylvia) 
http://ilse-annegarn.blogspot.com/ (blog Ilse)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten