09 juni 2011

En de titel is...passie en piemelbloemen!

Zó ziet de prikkelende kaft er uit!
Het boek ‘passie en piemelbloemen’ dat ik samen met Sylvia het afgelopen jaar geschreven heb, is vanaf vandaag door heel boekminnend Nederland te lezen! Dit is leuk maar ook heel spannend!

Welk commentaar zullen we krijgen? Is ‘passie en piemelbloemen’ net zo leuk om te lezen als het was om te schrijven? Schrikken we onze lezers niet af met de seksuele attributen die op de eerste zeven bladzijdes voorkomen?
Maar ja, die horen er toch echt bij aangezien de hoofd-personen elkaar op een erotische party
ontmoeten. En als je even verder leest,  zul je zien dat er nog heel veel meer onderwerpen in het boek zitten. Vriendschap, verliefdheid, spel en overspel, ziekte en dood en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het begin van ons boek is geplaatst op TenPages. Wanneer je even tijd hebt, vind je het vast leuk om te lezen wat hij gepubliceerd hebben. Klik hiervoor op deze link:

Als we in vier maanden 2000 aandelen(van 5 euro per stuk) weten te verkopen, wordt het boek gegarandeerd uitgegeven! Bij een goede uitgeverij die ons boek, nadat het nog geredigeerd is, ook in heel Nederland bij de boekhandels zal aanbieden. We doen er alles aan om dit aantal te halen. We hopen uiteraard dat familie, vrienden, kennissen en collega's iets zien in ons boek en in de formule van TenPages (en dus investeren!), maar daarnaast zullen zelf ook nog actief aandeelhouders gaan werven. Flyers uitdelen, reclame maken via plaatselijke winkels en bedrijven et cetera.

En nu maar hopen dat ik heel snel een blog kan schrijven met als titel: Alle aandelen verkocht!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten